PhotoShoot At the ALAMANDA =]


Habis licin pinggan niy sbb aku and farah DOK MELANTAK , hahaha




Yang kiri niy aku punye , kanan farah ! aku nyer ade air lagy ! farah punye air da hilang di tempat yg gelap 
*dalam perut die , hehehe*




Sos tomato siap tarok bendera lagi , kalo nak tau kenape ade bendera 
~rujuk gamba bawah~




Alphabet Fries and Mini Burger (at secret recipe laa)




hahaha , sungguh tidak comell utk posing sebegini kan ? 
hahaha , kalo posing cmne pon kalo x cute still nocute kan ! tapi aku cute 
hihihiih *perasan*   =)




taw x niy ape ? kalo nak taw , niy la nouget !
*entah betol ke tidak ejaan aku niy ha !
anyway niy farah syahirah punye aku just amik and susun jadi mcm muka owg jee , hihiih




Kalo nak taw ini la Farah Syahirah ! aku panggil dye WOMB ! sbb ape ? 
only besties know laaa , hahaha  =p




ini ain ! waktu ni kiteorg tengah makan kt Auntie Anne's and ain call mak dye ! 
waktu tengah makan tu jumpa lak ngan cikgu paan ! sume tunduk jee ! sekali cikgu nmpak gakk 
aduyaiii . tapi chillek ar ! cikgu tu SPORTING LAA !




niy la Nurul Nabila binti  FAUZI !
kami panggil dye POJI ! sbb ayah dye fauzi , hahah terok gile main name bapak ! 
*just jokes je laa*




Ni gamba farah tengah makan roti hotdog yang beli kat Auntie Anne's




me and nabila ! posing at TROPICANA LIFE !
*topi tu farah punye , not pinjam from that shop*



Ade story cikett . waktu aku kat Famous Amous  aku jumpa najiha ! aku berbual la cikett ngan dye 

najihah : syuhada !

aku : ehh , najihah ! 

najihah : ciss , kau da tinggi sikett dari aku ? x gune !

aku : hahah ! 

pastu najihah pon teros BLAH !







Popular posts from this blog