Food Tagging

taggie makanan :)



setinggi-tinggi penghargaan ditujukan kepada Cidot kerana sudi mengetag saya .
alamak terlebih suda , hah . nah hambik kau taggie nye :)

1. bagi 3 makanan yang korang paling suka dan bagi spesific . namakan makanan tersebut dan the way you like it .. 
Suke makan Donut and Chocolate sbb manis and sedap sgtt

2. jenis air apa yang korang paling suka ?
JusBuah

3. Which type of food yg korang prefer , pilih 3 .. malay , chinese , japanese , western , italian , mexican or arabian?
MALAY  semestinye la ! Western and Japanese ! 
sbnrnye sume pon suke !

4. apa makanan yang korang paling expert masak ? dalam kata lain xyah tengok resepi tapi at the same time bila orang lain rasa , orang akan kata "wah .. sedap giler ! " .. 
masak ? telor goreng ! ngeh3 ! mybe nasi goreng or pape je la

5. semahal mana korang bayar untuk makanan korang ?
Rm100 

6. beri nama restoran pebret .. apa makan kat situ yang paling sedap ?
Chop n Steak dekat serdang kowt ! paling special dye punye Fish n Chip . lembut tahap antarabangsa

7. ayam , kambing , lembu , itik , burung puyuh , burung wak2 , landak , merpati , ayam denak .. mana satu yang korang suker ? kalau korang ada suker yang lain aku xlist , bagitau je lah ..
Burung Puyuh n Itik quek2 la

8. restoran/cafe pertama korang dating bersama pasangan anda ? dan makan/minum apa ? kalau korang ingatla .. 
x ingat langsung sbb x penah ade pon .

9. apa makanan yang selalu remind korang terhadap pasangan korang ? kenapa ?

10. kalau pergi rumah orang .. korang harap tuan rumah tu hidang apa ?
 apa2 aja . asalkan halal and sodap and mengenyangkan :)

11. makanan yang mmg korang tak boleh nak telan langsung .. sama ada tak sedap/tekak korang dah kembang .. 
makanan ? Biskut ape tah name dye yg ade toping susu kat atas dye ! mmg anti-susu

12. menu raya yang paling disukai ..
Rondang lo

13. jajan/cekedes fevret ?
JJ la

14. beri 2 makanan yang emak korang masak yang korang suka ..
-asam pedas terbaik dari Johor 
-Kari Ketam or Tetel ala mamak

15. makanan yang paling pedas korang makan .. sapa masak ?
ikan keli masak cili ! pergh . cik lena kt kantin ayah aku masak ! mmg terasa pedasnye ! dahla gune cili yg pedasnye thp gaban lagy tarok byk2

16. korang kalau jumpa orang yang bagi TAG ni , apa agaknya korang hidang/belanja ?
Air Kosong :)

17. sila TAG 5 orang dan paksa diorang buat tag ni ..
tag ini terbuka kepada sesapa yang merasakan diri dia ditag dan teruja untuk mengetag sambil bertagging . ngee ~


Popular posts from this blog