Tag by Dijahh

nama blog and why nama tuu dipilih :
Creativity Starts Here 
* sbb slalunye org msti nk cntek kan blog kan so , creativity mereka akan terserlah la !

nama URL blog dan mana datang idea tu :
* idea ?? sbb aku name aku syuhada , pastu aku suke mkn coklat n chokie2 , kt sekolah lame slalu beli , hihihihi [>_<]

method penulisan blog anda :
mcm2 jenis ade , kekadang bm , bi , n reka sndiri . mcm gediksszzz ! 

perasaan anda bila tengok blog orang lawa dan menarik tapi tengok blog sendiri tak lawa pun :
cemburu kowt :] hahaha , tapi just cuba perbaiki n cari ilmu lgy laa 

bila wujudnya blog anda ini :
29 november 2010 laa . bru je lgy for secondary email =}

siapa orang yang first jadi follower anda :
khadijah-bijah rsenye , hiihihih sdp ati je tmbah bijah kt belakang tu . msti ngamuk dj nnti , haha

sila tag kepada 5 orang dan bagi tahu mereka :

Popular posts from this blog