Husnina Tagged Me




Photobucket

1. Sila berikan nama awak yang Cute tuh :) 
=Nama saya yang paling cute is Syuhada-Chan , hahha *reka sendiri jer*

2. Sila tulis URL Blog awak !
=http://syuhadachocochokiee.blogspot.com
3. Ceritakan Sejarah anda buat Blog ! ( Perenggan pun boleh!)
 ="First time buat rase cam "cmne nak buat niy " or kalau tengok org punye cm nak copy je ! haha but bile ade yg pandai tu tnye ar sket kt chatbox dye , belajar ar ciket2 ! for those who involve in helping me to manage my blog i just wanna say thank you very much and love ya :] .."
   
4. Kritik sikit pasal pemberi Award ni !
=pemberi award selalu tolong saye dlm "pengupgaredan" blog  and selalu ajar la nak buat tu ini semua la !  
5. Apabila Birthday awak, awak nak saya ( pemberi taggie ) bagi apa ?
=Kalau nak bagi terima jer . Tapi lagi best dapat chocolate :) ..
6. Mana satu awak paaling suka ? Cookies ataupun Ais Cream ? 
=Ermm , susah la pilihan yg melibatkan makanan ! da la kite suke dedua ! huuhuhu . 
7. Haiwan apa yang awak suka ?
=Kucing la !
8. Kata-kata untuk Followers awak ?
=Thnx sgt2 sbb da tmbahkan bilangan follower , sbb blog niy baru je buat . x silap bulan sebelas ke dua belas entah ! btw , thnx sgt  !
9. Tag 3 Bloggers yang awak rasa Blog dia cun :)

 All My follower je sng !

Popular posts from this blog