NewYearChat

School ? best la gak . not bad as i though , ngahngahngah :) btw , ade budak form 1 tu ensem la jugakk but aku x harap dye suke aku balik sbb ITU MUSTAHIL ! hahaha . Actually i wanna ask him what his name , what class he's in , what club he's in and ect . So many la to explaine one by one :) . btw, now i'm chatting with THE BABYSITTER ! aku tanye dye yang dye ade buat keje ape2 ke . then dye kate NO ! So who should i believe ?
tapi yg budak form 1 tu boley gakk la ! but x harap pon sbb ramai lagi form 1 yg  CUTE2 PLUSS VOGE GITU :3 hahaha . truthly dye bukan babysitter la ngekk ! tapi mesti comell kalau dye jadi babysitter aku , hahaha . I'M A BABY ? well because I'M TOTALLY CUTE , HAHAH  *perasan je lebih* 


Today
assalamualaikum

Somebody : w'salam
tengah buat ape ? sibuk ke ?

Somebody : tgh gan member ...tk busy
camne sekolah
abg ade buat keje pape ke ? sbb form 5 yg lain ade yg bekerja

Somebody : abg xde wat ape keje pun
yeke ?

Somebody : hmm
erm , oke ! x pe kalu tipu dosa tau ! :D
Somebody : haha nk tipu wat pe..
mane tahu x nak bg tahu ke ! hmm , budak form 1 tahun niy ramai la ! sekolah da jadi sesak but dpt byk kwn ! form lain pon byk yg tambah
Somebody : bgs ketua pengawas mesti lg bestkan abg syed pegang
yup tahun lepas abg pengang and abg kurus ! tahun niy kite ade ketua pengawas yg chubby lagi tembam ! geram tengok pipi dye . tapi sabar je , haha
cikgu pengawas pon da tukar
Somebody : spe
cikgu hamizah binti omar. HBO for short

Somebody : ooo isee
haha
popular betol shortname dye

Somebody : oo..famous laa orangnyer
yup . datang dari kedah

Somebody : oo jauhnyer
yup . sgt jauh ! blazer sume kena pergi sendiri and kena byr 40 ringgit for annual dinner , sukaneka dan lain-lain

Somebody : mak aaaaaaiii
mayusk sekolah
hahaha , dye kate itu paling murah ! paling mahal rm100 yg dye tetapkan kt skolah lame dye

Somebody : klu jumlah kan dri atas ke bwh dah kat 100
dah pun
boley tanye siket !

Somebody : tanye ape
kenapa abg x nak kerja ?
tanye je okee
Somebody : camaner yer nk ckp...lebih kurang abg xtau nk keje ape
ohh . tapi ade dgr butt x tahu dari mane
org kate abg jadi babysitter ? betol ke ?
Somebody : hahah abg gurau je kat diorang .. abg duk kat umah wat keje lbh mcm house keeper or babysister...more like nanny vasetile
hahah , tapi kalau abg jadi babysitter mesti kelaka or more like cute sbb kena agah2 baby tu

Somebody : haha..
mcm bong bong story
u mean bong yg dye jage anak sedara dye tu ke ?

Somebody : yea but not for newphew
ohh oke2

Somebody : haha..
bosan x dok umah ?

Somebody : most like in prison...but must be strong
hahaha , well nape x keje kt koop sbb muhammad , kak syu and kak nissa keje kat situ but MMG TOTALLY SESAK FULLTIME
?
Somebody : haha...hmm maybe not for that
sbb ?

Somebody : xde kosong kot...hahah..xde..x minat
haha
ouhh oke2

Somebody : ok laa nk out lu..
ermm , oke ! bye

(: Somebody has OFFLINE :)




Popular posts from this blog