School Starts Tommorow



Ermm , malas nye nak g skula esok ! tapi suke gak sbb nak jumpa kawan ! ngahngahngah . name x tulis agy kat buku tulis ! barang x set lagi nak bwk pe ! nak bawak beg kecik or besar ? aku rse bwk beg kecik je kowt sbb first day selalu nye x  belajar ! tapi still ask advice from friend ! hahhaa . lagi satu esok kena pkai baju kemeja . teruja ade ciket ! cume takot nnti x selesa , dahla complicated nak pkai benda tu ! nnti nak amik air sembahyang cmne ? kena tarik tudung pastu lepas da abez amik air sembahyang kena masuk kan tudung dalam baju balik ! kalau x , nmpk cm selekeh jer !

Popular posts from this blog