Teka-Teki , Menyakitkan Ati :)

1) Lubang ape yang rasanye hangat nikmat dan nyaman?
Answer : LUBANGun pagi2, tarik selimut pastu lu tido balik...

2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki?
Answer : MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M opppss!! Salah EPL Laaaa...

3) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?
Answer : Kuih salah bikin.

4) Binatang ape yang power dlm bab berkarate?
Answer : Kuda belang...cuba kira brape black belt dia ade.

5) Siapa yang menemukan dompet kulit?
Answer : Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saye.

6) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?
Answer : Pintu yang ade tulis "TARIK"

7) Saya ade 3 kepala, 4 tangan dan 5 kaki......siapakah saye?
Answer : Pembohong.....

8) Ape dia "Jauh di mata, dekat di hati?".....
Answer : Usus.

9) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?
Answer : Kutu rambut.

10) Nenek sape jalannya meloncat-loncat?
Answer : Neneknye si katak.

11) Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?
Answer : Sbb lelaki ni kan "BUAYA"

12) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?
Answer : Sekretari baik......."Selamat Pagi Boss"   , Sekretari kurang baik...."Dah pagi ni Boss"...

13) Apa persamaan Michael Jordon ngan Michael Jackson?
Answer : Dua-dua tak kenal korang...hehehehe...

14) Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?
Answer : Tukang gali kubur.

15) Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, ape bendenya?
Answer : Tahi hidung.

16) Apa persamaan kain jemuran ngan telefon?
Answer : Dua-dua kalau dah "kringggggg" boleh diangkat...

17) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
Answer :  Mestilah kene tebang, sape nak gi cabut pokok kelapa...gila ape...

18) Gajah terbang dengan ape?
Answer : Dengan susah payah....


Mamang truthly saket ati but naseb baik kelakar ! kalau x mmg kena la !
btw, saya just copy saja !

Popular posts from this blog