EXCITING FITNESS CAMP ~TKWD~

Hari niy best gilerr la weyh ! aku pegi kem fitness taekwando tadii ! best sgt ! pagi tuh like always la ! aku mesti datang lewat punyer .. (ITU WAJIB) ape2 pon mmg best gile la ! (aku niy dr tadi dok best giler , bile nak bg thu ape yg aku buat smpai best giler ) hehehehe .. okey2 ! i nak start story2 lerr niy ^^,

Pada suatu pagi yang indah ! burung2 pon berkicauan . ade yg bekerja ! ade yang bersuka ria ! ( bak kate usop [hantu kak limah] ngehngehngeh) aku pegi la kelab komuniti cyberjaya sbb ade sertai kem fitness tkwd . then , wktu aku smpai tuh dye org dah nak abez jogg . so , cecepat la buat ! then  sume org kena jogg keliling tasik ! best kowt .. i like !  bile smpai titi kayu tuh pepandai la jalan yerk ! kalau lari mahu patah titi kayu tuh ! dah uzur dohh . waktu sepanjang laluan titi tuh Arvind like always larh memulakan kerja utama nye apabila berjumpa dengan KHADIJAH . dye mesti ejek dijah . kesian gak but best pon ade ! zuhair pon ikut ejek sekali ! dye kate "weyh djah jangan lari la nnti bergegar !" and "weyh dijah jalan slow2 . nnti roboh lak titi niy" . aku nak gelak but tak baikla pulak  ! aku jalan punye jalan  rope2 nyer titi tuh panjang gile ! ingat da nak abez . then bile smpai hujung titi tuh ade tali orang ikat smpai paras pinggang so , kalau nak lalu kena cross la ! then bile djah nak cross tuh Arvind kate ape tah tapi yg pasti dye mmg kutuk dijah ! bile da smpai finisher line tuh ! sir suroh  pilih orang yg kecik siket drpd kite ! pastu kena angkat dyeorg smbil kite jog ! bapak argh ! aku da separuh nyawa mengangkat budak tuh ! (walaopun dye kecik jer) but , mmg aku lenguh gile tangan pastu ! rase mcm bile nak angkat tuh mengeletar !  sbb da lame x angkat bende berat ! so ,da x biaselah ! then sir suroh main kejar2 lak . for the first game . our group jadik polis ! Yeahyeah ! hahahha . tak larat nk jadi pencuri ! then wktu zuhair lari *dye pencuri* arah aku ! ade budak tuh suroh aku tangkap dye ! memula mmg nak tolong but bile da dekat tuh aku tarik tangan aku kebadan ! sbb x nak tangkap dye ! heheheh . x nak pegang laki ! DOSE ! then bile dah abez game . kena tukar pulak ! group aku kena jadi pencuri lak ! then bile sume org da kuar tinggal aku ngan dijah je aku da kecut perut dahh ! sbb dyeorg pndang jer kiteorg . so , nak tak nak dijah nak lari aku pon join jerla ! waktu dye kena tangkap aku pergi curi peluang untuk lari . siket agy dah nak tolong bebaskan orang lain , tapi dah nmpk arvind ! aku teros berhenti , and budak kecik tuh pon dapat tangkap aku ! then balik ke gelanggang basket ball balik . rehat jap pastu main bola beracun pulakk ! aku memula dah oke . tetiba aku terlalai kejap ! then ade bole kena kaki aku ! ergh ! nak je aku ckp "ulang bailk please !"  yang bestnye , waktu main bola beracun tuh sume org nak baling dkt zuhair so , cepat gile dye mengelak ! laju ! kejap tunduk lar kejap  lompat lah ketepi larh sume ade ! pastu dye kate " mcm kungfu pulak " pastu aku pon ape lah lagi ! gelak je la .. then bile dah abez sume game . sir bagi rehat ! ramai yg nak pegi beli air ! aku pon ikut la , nak beli air 100 pluss ~ hehehehe .. pastu wktu aku amik phone aku balik tuh nmpak zuhair pegang phone wane pink then aku ckap lahh "pink , hahaha " pastu aku x perasan lak yg dye dgr then dye kate " ohh , kau gelak yerr aku  pkai wane pink " pastu aku pon gelak lah ! then wktu dkt dewan pulak  . ade satu waktu tuh . Arvind dengan Zuhair kena buat contoh . memula Arvind yang kena baring and Zuhair kena berdiri . bile time Zuhair kena baring tuh dye tak nak ! dye kate " menggelikan " sbb Arvind pkai suar pendek !  ahhahah . waktu makan tuh aku nmpk Zuhair lari2 anak ! mcm pondan kowt ! but , he still cute ! then bile nak mandi tuh aku x nak mandi but sir suroh gak . pastu aku ckp la x bwk alatan secukupnye . then , sir da x boley paksa ! ngahngahngah ! pastu kiteorg masuklah gim sbb x de bnde nak buat ! then cuba larh segala benda yg ade kt situ kecuali ANGKAT BERAT !  then ade budak cyber . aku jumpa . lepas masuk2 gim dyeorg teros kate "wahh budak tkwd" . then tnye skolah mane?  and teros tnye ADE BOYFRIEND OR NOT ! what the what ! baru kenal da nak tnye hal peribadi cmtuh !  then dyeorg mcm nak uji la kekuatan kiteorg ! thu la nak kalahkan kiteorg then say to friend yang korg hebat giler smpai budak tkwd pon kalah ! so what ? benci giler ngan org nak tunjuk lagak ! then bile zuhair lalu ! aku dengar salah sorg drpd dyeorg kate " wahh , hot giler mamat tuh . comell nye " hahaha ! msti kembang idong zuhair bile dgr ayat tuh ! btw , dye mmg comell pon ! mmg penat giler larh satu hari tuh ! aku smpai saket kaki niy ha ! even x mandi kolam . tapi aku PEGI GIM ! (tuh pon nak ckap , hahahaha)  ngok ngek tul la aku niy . okelah ! bubye .. tuh je kisah aku di PUSAT KOMUNITI CYBERJAYA BERSAMA BUDAK BUDAK TAEKWANDO .

Popular posts from this blog