SWEETEST DREAM I EVER HAD ♥♥♥

u know what ! aku mimpi pagi tadi . selalunye lepas subuh aku tido . so, waktu itulah mimpi yang paling best bagi aku datang utk memunculkan dan menonjolkan diri ! nak tahu mimipi ape ? teruskan membaca ^^,

aku mimpi aku ade kt kwsn kolam renang kt skolah aku sbb aku join kelab swimming . (bile mase pulak skolah aku kaye gile smpai nk adekan kolahm renang??) pastu Mr.Grey tuh tetiba ade kat situ ! aku pon terkejutlah ! bile dye nmpk aku pndang dye , dye senyum and ckap "hai" . aku rase mcm nk pengsan wktu tuh ( even dlm mimpi , emosi aku still main mcm reality) aku pon senyum kt dye balik ! wktu tuh aku dkt lah siket ngan dye sbb nk tnye sesuatu . dkt satu kerusi niy ade akak yg minat Mr.Grey gakk ! (tapi dye x perasan ! ngehngehngeh ..)

aku pon mintak la no telefon dye and tnye dye mcm niy 

me : abang , ade kwn sye minat kat abang . dye suwo saye mintakkan kat abang ! (pdhal my friend tuh aku lerr)
Mr.Grey : *sengih* and ckap boley ! nah ! *smbil hulurkan kertas yg ade nombor phone dye*
me : ermm , lg satu ! abang da ade awek ke belom ? (busybody tull , hehehhe)
Mr.Grey : belom lagi ! kenape ?
me : *hati aku wktuh tuh da nk meetop pluss keliru siket*
me : abez yang perempuan ari tue yg muka cam cina tuh bukan awek abang ke ?
Mr.Grey : takdelah . dye tuh sape ? kawan jerr !
me : abang ! saye suka abang ! abang nak x jadik BOYFRIEND saye ? 
Mr.Grey : okey ! kite kapel !
me : okey nnti kite call abang taw ! byee ...
Mr.Grey : byee ! abang tunggu ..

WAHHHHHHHHHHHHHHHHHH !!!!!!!! aku rase mcm kt syurga cinta kowt wktuh tuh ! mmg mimpi paling indah aku penah ade ! tapi mimpi tuh belom abez lagi ! ade smbungan nye ! nak tau ! mcm biase .. LAYANNN ~!

then bile Mr.Grey dah blah ! aku baru nak terjon dlm kolam ! ( sbb epi sgt ) tapi datang pulak ABDUL KACAK ! what the what ! mmg kacak larh dye tuh ! mmg layak dpt gelaran ABDUL KACAK ponn ! then baru jer aku ade aura2 nak tanye ! ade pulak minah panggil aku ! aku pon layan larh ! but bile aku toleh balik kt ABDUL KACAK ! Tapi , ABDUL KACAK DAH HILANG !! wuarghhh ! nages pulak aku wktu tuh . then aku cari kak tiqa ( yang minat Mr.Grey tu lerr) dye pon x de ! aku syak dye pegi jumpa abdul kacak sensorang sbb nak balas dendam sbb x dpt ckp dgn Mr.Grey ! sbb dye x perasan ! then aku terus bangun and sedih sbb tuh bukan reality ! aku mmg sedih gile ! kalaulah aku ade kuase nak tukarkan mimpi kepada reality ! tuh je yg aku mintak ! ergh !!!! that's my greatest desire !

Popular posts from this blog