WHAT HYPOCRITE DESERVED

blah la kau ! nak ckap orang hipokrit . sedar diri tuh siket ! kau x layaklah nak ckap aku mcm tuh ! kau ingat kau baik sgt ke ? belambaklah orang tak suka kau ! nak tahu sbb ape ? sbb mulut kau yang suke mengamuk x tentu psl and ckp bende buruk kt orang  . sdgkn diri sendiri lagi terok  ! benci tol aku dgn minah (F) niy ! kang aku mencarut kang akan mendatang kan keburukan lak ! baik aku simpan jer carut2 aku niy ! dye ingat dye sorg boley mencarut ! ingat aku yang kononye BUDAK NERD X BOLEY MENCARUT ? padan muka , da demam AKIBAT MULUT BADAN BINASA ! kan Allah da balas sbb kejahatan mulut kau yg terlupa beli insyuran tuh ha !sbb aku baik sgt , aku ade hadiah utk kau ! jap agi aku bagi taw ! tunggu ! Nur Amnii kau memang bodoh sbb carik pasal dgn aku ! kau nak gadoh sgt ? fine ! kite akan gadoh smpai bile2 ! pegi mati la kau ! ingat aku nak berbaik dgn kau ker

niy ape yang aku gadoh dgn dye  :


  • Nur Amnii for your infomation kakak kite yg asyik mengamuk x tentu pasal ! bende tuh aku dpt dari kwn baik kau sendiri ! and aku tnye from your beloved BOYFRIEND sama ade betul or not ! and btw, aku x hebohkan pon bende tuh ! so , asal kau nak kecoh-kecoh ! lain kali , mulut tuh ade . tanye ! jgn nak pkai serkap jarang jer ! use your brain lar !
    14 hours ago ·  ·  · 
      • Nur Amnii Yang kau perg dgr ckp KWN BAIK kau tu apehal? Sepatotnye kau sendiri pikir , asal kau busy body pasal aku ? Kau tk de hak nk busy body pasal hal aku ngan die. Kau busybody sgt ape kes ?
        14 hours ago · 
      • Nur Syuhada-Chan 
        aku bukan dengar drpd kwn baik aku ! but KAWAN BAIK KAU LA ! AND SAPE BUSYBODY PSL KAU ! aku just nak tahu kebenaran ! and aku x nak tuduh kau anything ! so , kau nak ke aku ckp yg bukan2 psl kau ! x nak kan ? so , pikirlah ! and btw, kalaukau busybody psl org lain x per kan ? msti kau akan ckp " suka ati aku la aku nk busy body psl spe pon ! yg kau sebok phl " . so , aku pon akan ckap suka ati aku la aku nk sebuk psl kau ker dye ker or org lain ! aku x ganggu idop kau pon ! and btw, kalau nak ckp tuh guna la ayat baik siket ! kalau kau nak guna ayat kasar ! ape aku kisah ! but jgn la pulak nages kalau aku mencarut and guna ayat kasar kt kau gakk !
        16 minutes ago · 



        sperti yang dijanjikan ! niy hadiah nyerr !  suka tak ? suke ! bestnyerrrrr .. nnti aku buat lagi taww !

Popular posts from this blog