Busy Sunday (!)

Tadi aku bangun kul 7.00 utk sembahyang =) Then aku x leh nak tido balek so , aku dgr ar lagu kt phone . Dengar punye dengar teringat lak nak main komputer , hee ~ so , aku pon keluar ar drpd bilik and nmpk mak and ayah aku ontheway nk pegi jogging , hati ku sudah berbunga-bunga .. Then , aku tunggu la smpai mak and ayah aku g  jogging ! Dye org ajak aku , but i SAY NO sbb ... NAK MAIN KOMPUTER LERR .. Lepas dyeorg "chaw" aku pon apelagi sepantas kilat berlari menuju kearah benda yang satu iaitu .. MY LOVELY COMPUTER ♥♥♥ baru jer guna 5 minit dah ade pulak manusia call aku .. orang itu ialah Farah Syahirah , dye call sbb nk ajak aku g ceramah kt surau tangki air Fasa 3 ! Ergh , malasnye bukannnye ceramah agame pon , ceramah cara belajar dgn cemerlang jerr . memula mmg xnk g , sbb nk main komputer :) then setelah didesak , terpaksa la aku g gak sbb x de org nk teman dye ='( then bile smpai sane ade lak jadi popular for 2 minit , sbb sume org pndang malu kowtt ** Then x smpt nk habiskan air org tuh da nk start so , x minum le air sbb panas gilerr ! Then wktu ceramah tuh ade diselitkan borak2 and conteng2 nak tengok ? malas nak upload lorhxx .. Then bile balik tuh aku terus terbaring sbb nk rest jap g nak kena g taekwando pulakk , haisyy busy tull . Then bile smpai taekwando ade pulak sorang niy drpd bukit changgang . dye dtg sini sbb nak tolong sir . Haisyy , nape bukan Mr. A yang datang ?? btw, x perla elok gak dye x dtg ari niy , boleylah aku buat malas2 siket , hihihi ;) waktu kena tendang target tuh dye pegang ar , dye mmg bagi kate2 semangat but aku ade terdengar nada bengis x sukenye ,, mengada-ngada lakk . Then waktu kena sparring , aku lwan lah dgn Ali then aku menang *mmglah boley menang , lwn ngan org yg tak setaraf =p * Then dijah lawan dgn nazhan dye menang gakk , hehehhe . padan muka nazhan , asyik nk kenakan aku jerpp ,, kan dah terkena , kuikuikui ^^ , Ontheway nak balik tuh hujan lebat giler , so smbil nk balik main hujan lerr ,, smpai jer hujan mmg dah confirm larh basah lencun tapi best gakk sbb dah lame x mndi hujan , esok demam ?? takpe takpe ,, kenangan ~_~ teehheee ~ ♥♥♥

Popular posts from this blog