DoubleDoc



like always larh semalam ade taekwando , rase malas but kalau x g kang kena lak ngan sir kan ? so , better pergi je la dgn rase berat hati , cehh !  waktu aku datang tuh tepat-tepat sir smpai ! Pergh selamat " -,-" bile sir dah datang uh pepaham jer la . masuk ler dlm berbekalkan vest n botol air jer . pastu buatlah bulatan sbb nak streching , waktu tuh MR. A x dtg lagi . aku ingat dye takkan datang ! so , aku pon dah berduka cita , tetiba dye masuk . waktu tuh aku dah nak sengih lebar lebar dah tapi .. sir lak ade so , pepaham le tak boleh ler nk sengih sbb sir ade bagi warning sape yg senyum senyum kena lempang . Pergh ~ mengganas kowt . Aku teruskan jer la buat streching dgn penuh kegembiraan *dlm hati jer* Then ade la certain time niy dye pandang aku , xtahu la disengaje or not . but ,, sorry ! x boleh senyum kt kau . sbb ADE SIR MUHI =( then dye terus x pndang aku dah . nak nanges ! Sedih gilerr . tapi ade certain time aku stil l pandang dye and senyum tanpa dye sedari *kowt ,, then waktu aku kena partner ngan huzaifah for tendang jumping  turning kick MR . A ade kt tepi tuh , tengah kawal bebudak taekwando . Then , first kick dye terlajak tendang smpai melekat kt pipi aku ! Mr. A pon terkejut larh waktu tuh ! naseb baik aku x nanges , kalau tak malu jer . But , thnx MR. A maybe sbb kau aku x nak nages :) ILYSM ~ then aku terasa cm rangup-rangup siket ,maybe serpihan gigi aku kowt ! Then waktu buat tendangan yg same gak tapi ngan rabiatul  aku tertendang pipi dye ! then aku terus pegang pipi dye sbb nak ckap sori :) then Mr. A nmpk ... Aku rase mesti dye ingat aku niy budak ganas yg terokk , huhuhu ={ .. The last activity for semalam ialah ,, mcm biase lorhx SPARRING ~ Ergh , guess what ? aku kena lwan ngan Zuhri . Dahla dyeorg tuh kuat , aku x ! tapi ini okey la siket dr kembar dye tuh ! Pastu lawan ngan Ammar , Dye backtrast perut akuw , nak tahu rase ape ?? Rase kesedapan yg menyengat ! Last sekali Zuhair nak lawan ngan aku , Erghh ~ Perla penyakit kembar2 niy . Aku niy bukan setanding korang pon .. Zuhair niy mmg x memberi peluang kt aku langsung kowt , dye belasah aku mcm punching bag , kawkaw punyerr larh . then ade satu kali niy dye nk tendang kepala aku then dye sangkut kaki dye atas bahu aku pastu jatuhkan diri smbil guling2 ~ kau ingat aku x tahu taktik kau ?? huh ! aku rase dye ingat aku niy penyangkut kaki lerr ! hahaha . btw , dye memang x nak bagi peluang kt aku ,, okeylah tuh jer btw, tadi ade FAMILY DAY utk my mother office DKAT PULLMAN . Tanpa disangka2 jumpa lak dgn Rabiatul and Aisyah . Memula tuh dah ade feeling cm nk terjumpa org taekwando jerr , sekali betul lak ! hahahha , x menyangka ^^, 

Popular posts from this blog