Taekwando Story

 Yesterday ade taekwando , *mcm biaselah* . then kena la buat warm up kt luar sbb dewan x bukak lagiey wktu tuh ! Grr , rase mcm nk nages jer sbb x suke buat kt luar dewan nnti saket kaki ! Rope-ropenye kena lari sekeliling dewan . fuhh ! lega aku . akhirnye , tuhan makbulkan jugak doa hamba ini ;) then bile lari tuh ade kwsn kt belakang tuh gelap gile , so aku takutla . dah la jalan dye ade yang pecah2 so , aku takott . aku pon lari slow jer tetiba ade satu lembaga menarik baju aku . aku pon tgk lah sape rupenye sofia . x jadi lak nk jerit , teehheee ~ lepas tuh pulak ade Arvind kt depan aku , pastu dye berhenti lak ! aku pon potong je lah Dijah kate Arvind ade kate wktu dye kt belkg Dijah yg dye nak POTONG ORANG GEMOK. tuh lerr , mulut jahat , , kan da kena balasan ! goood ~ Pastu bile dewan dah bukak masuk lerr  , at that time barulah nmpk MR. A ..  Ade satu time niy waktu aku tgh buat aktiviti yang "lompat then sep" aku buatlah dgn dijah then bila da nak smpai hujung aku berhenti larh sbb takot terlanggar dyeorg !*bebudak lelaki lerr * then Zuhri ke Zuhair tah yg memarah aku . sabo je larh , kang langgar kang baru tahu , awk tuh dah la kurus keremping ! then wade wktu buat aktiviti lari pon Zuhair or Zuhri  siket agy nak tendang aku , naseb baik la x kena ! yeah ,, Baby , ilikeit ♥♥♥

   Ade la time uh aku lawan dgn Ain *secara pakse =(  bolehla , hebat kowt dye . tapi yg best nye x saket kaki pon , heeeeeee ~ then ade satu waktu niy dye tendang kepala aku , ape lagi aku pon tendang ar kepala dye gak . and dye suke tendang bawah kowt .. but x pela . you're apologised ! hahaha bajet berkuase lakk . sedangkan nabi pon ampunkn umat apelagi kiterr ! then aku nmpk la Mr. A lawan lepas aku lawan tuh ! hebat kowt , agresif lorhxx . aku x boley agresif larh ! sbb nnti kalau agresif sgt , kalau kalah buat malu jerw =[ then bile nak balik tuh aku jumpa dye pkai beg kuning , comell kowt ! Arghh ~ love it =)  then yang aku suke tuh dye sellau taruk beg dkt dgn beg aku tak kisah la secara kebetulan or not . As long as you're near to me , it's enough , heeeeee ~ ♥♥♥

Popular posts from this blog