BORING POST

Truthly , aku x tahu nak tulis idea ! fikir lah jugak smpai kering otak sbb x nak entri kosong ! aku pon ape lagi , dpt larh idea bernas ! hehehe . x de pape pon . simple and nomal jerp sbb dah x de idea yg lebih baik , hehe =)




~OUTLINE PINK ; ILMAN NASRI (A K A LIMADUA), 15 Y/O .
Description [my brother besties}

~OUTLINE PURPLE ; ZULFADHLI KAFRI (A K A FISH), 15 Y/O
Description [dye sgt putih n bibir merah giler n smart]

~OUTLINE MERAH ; NIK IQBAL NIK ISMAIL (A K A SMILE=), 15 Y/O
Description [putih ,berbibir merah n sgt cumill]

sebenarnye nk tekankan kt dua orang jerp , tapi x smpai ati nk biarkan si biru itu merana di cropkan gmbarnye ! hehehhe okeylah ! dah malas nak menaip nak main game pulak ! btw, terasa bersalah pulak sbb x dtg taekwando . tapi x perlah ! biar jela ! yang berlaku ... btw, xdpt ler  jumpa **** ari niey =(

my mood ; esok ade sukaneka ? MALASNYER ! 

Popular posts from this blog