First Circuit Competition








Semalam penat giler seyh ! tade ar penat berlawan ponn ! penat menunggu jer lebih ha ! btw, aku lawan sekali jer , waktu sir nak bagi number giliran tuh sir ckap " syuhada kau ,, no . 96 Merah ring B . Ermm , tuh jerr ! terus g final" aku rse la ,, sume org jeles sbb cm tak puas hati jerr ! pastu ade sorang budak niy name dye IRFAN . mmg serious byk giler mulut and ayat dye mmg pedas ar kann . Pastu , smpai jer rehat aku tengok Ring B baru jer no. 25 , lambat nyerr ! dah la aku nyer nombor na dekat 100 ! haisyy , mmg sempat tido smbil berdegkur ar kann , tapi ta nak sbb malu jer . belom lawan da ngantuk ! Pastu aku dok luar wktu rehat dgn khatijah , Liyana , Kartini , Farah Sahana , Adam , Arvind , Zuhri , Zuhair , Hakim Hussin n Afiq Daniel sbb orang yg urus dewan tuh suh keluar . Pastu ade budak kecik kt situ , Sir Hamid lalu then dye nmpk baby tuh dye terus duduk dkt situ smbil acah2 baby tuh ! aku rse cm nak gelak jer puas2 but nnti sume pndg dpt publisiti murahan lakk . Pastu Hussin pandang jer makanan aww tapi bile org pelawa ta nak makan ! pastu Hakim goda Hussin dgn makanan , akhirnye mkn gak ! haha , berjaya ! pastu Adam , Arvind , Farah , Zuhri pon amik ! pastu arvind pndang jer . Arvind suruh hulur siket pastu dye kte " biar jer , biar dye bangun . berat sgt buntut " Pastu Arvind pon fed up . Sebelom tuh Arvind ade gak cm buat2 jeling n tak suke ngan baby tuh pastu aku kate " Arvind jeles tuh" pastu dye kate " yerla ,,=,=" hakhak ,lwk jerp btw, mak Arvind lawa seyh ! putih melepak sumpah cantek ! terkejut gak memula. Pastu tima nak carik surau tuh punye la jauh kiteorg meronda pdhal dekat sebelah jer surau nye ha ! Pastu , ade kembar dari Alam Syah tuh jumpa ngan Zuhri n Zuhair . Macam lawak jer ! TWINS MEET TWINS , hakhak ;p Ade time tuh Sir Muhi panggil sume keluar jap pastu ade kt situ Zuhri or Zuhair jer  . Pastu sir kate "Zuhri mane ??" pastuh Zuhri kate dye Zuhri n Zuhair ade kt dalam sbb da nak lawan ! haha , kantoi sir pon ta kenal mane satuh Zuhri mane satuh Zuhair ! Pastuh waktuh aku kena lawan tu sir handle budak lain lawan then aku suroh Dijah panggil Arvind sbb dye jer yg aku nmpak pastuh waktuh lawan tuh tendang dye nyer vest jer mmg lebam ar kaki kan ! tapi tahan jer sbb lawan sekali jer , so FIGHT TILL DEATH jer la kann ! nak sakit ke hape , biar la ! nnti boley ubat ! Pastuh aku menang , aku lawan ngan budak muar bakat ! Pastuh lepas lwn tuh sir memarah sbb aku tendang cm hape tahh , yerla mmg la aku tendang terok ! aku tahuu ,, but aku akan perbaiki sbb nak menang bile lwan ngan org lebih hebat nnti ! Aku jumpa Arvind the aku ckap la thanks sbb tolong jd coach aku tadi , pastuh dye berlagak pastuh kate " tengok ,, kalau aku tak jadi coach kau tadi , mesti dah kalah punye la !" cehh , tapi mmg btol pon ! thanks sgt ;) hahaha ! Pastuh aku jumpa balik ngan budak yg lwn dengan aku tuh . Nama dye Fatni apetahh , tak ingat .. pastuh dye form 3 . aku tnye la mmg dye lwn sekali gak kerr ? pastuh ye kate aah ! hahah , best kowt sbb siket jer orang nak lawan ! mmg byk ar kiteorg borakkan ! Pastuh bile nak balik tuh sir suroh berkumpul sbb nak tangkap gmbar ! then Adam , and bebudak lelain lagi tuh mmg posing habis ar ! btw , semalam best sgt walaupon saket kaki ;) sebelom aku nak lawan tuh mak maria ade kate " ehh , tak lawan kehh ? kesian kau tade org nak lawan ngan kau . Meyh makcik jerla lawan ngan kau " mmg lawakk ar kan ! haha , btw , ramai gile mak orang yg kau kenal hari tuhh ! koryo sepang dpt nombor dua keseluruhan . Adam , Zuhri , Liyana , Kartini , Farah Sahana , and aku Emas . Khadijah perak . Hussin , Afrina , Maria gangsa ! walaupon gangsa tapi dyeorang hebat gilerr la weyh ! 
P/S ; Mr. A banyak glerr gelak and comell sgt >,< loveitsomuch ♥♥♥

Popular posts from this blog