Two days , ViceVersa




Comel jerpzz diorang nihh . Muahahahahahahahaha *gelak besar*

Yeah ,, for thursday i'm doing it well enough . Even better that previous day . Idk why , but i feel like a warrior that day . Anything happens , i must try to beat my opponent   *cehh , bajet ckp BI lakk , sbb nk belajar improve my BI *  Guess what , setiap kali aku lalu kt sebelah dye , aku mesti terbau minyak wangi dye ! Argh ,, heaven babe ~ wangii ^^, hahaha . pandai pilih minyak wangi ;) Waktu lawan sparring aku kena lawan dgn 5 orang . boley tahan gak la ,,


Ain ; Sorry terchop hidung kau . really sorry =(
Afrina ; Chop mata aku ,, ergh pasir ..
Kartini ; Sorry sgtsgtsgt sbb tertendang kau lowerbody
Khadijah : kau hebatt , berasa kowt ;) goodjob
Liana ; Awesome girl ;) sgt tererr la lu
Ergh =,= i hate wheni'm a loser  ,, yeah , iknow . always mentioning the same thing ! yeah , that's me ..  bored ? you may leave if you want to ,, btw , idk why but yesterday i feel like dying . aku rase mcm aku dah x mkn sebulan , aku rase mcm aku baru lepas kena lari keliling dunia . Waktu kena jogg tuh aku semput kowt , baru jer buat dah less oxygen in my lung . Felt like going to have stroke in any minute ,, hate it so much . Then waktu buat any activities pon aku cm x bermaya jerr ,, lemah gilee . So awful right ? iknewit ={  Then bile lawan akhir sekali tuh aku kena lawan ngan Zuhair ,, ape lagi mesti kena jadi budak belasahan lerr , cm x tau lakk ~ geram gak . but what can i do ?? i'm just an awful and weak girl . 

Popular posts from this blog