Thursday Taekwando

Semalam ade taekwando and ofcourse aq mesti pergi sbb pertandingan circuit kedua  akan menjelmakan diri pada 18 jun 2011 . Baru jer abez circuit 1 dah dtg circuit 2 pulakk ! aduyai ,, susah siyh hidup ini ! aku rase mesti kalah ar kan sbb aku niy elak lambat mmg kena belasah la weyh ! Waktu aku smpai tuh sir baru nak bukak pagar , then bile ontheway nk masuk tuh Arvind ckap "Weyh Sofia , kalau aku tak jadi coach kau msti kau kalah kan ?" me  " pape jerla . btw , thnx " pastu dye mengarut apetah ,, smbil bangge2 kan yg aku mng sbb dye jd coach aku ! tetiba aku baru perasan something , aku tnye la dye " tadi kau panggil aku Sofia ek ?" pastu dye kate " ape name kau ?" "syuhada" dye pon ckap "papejela , asalkan ade 'S' depan tuh" Pastu ramai giler tnye sbb ape Khadijah tak datang ! Dalam hati aku " wahh , feymes dijah ! ;P" yang aku ingat Arvind , Sofia , Varshnn (varshnn siap tnye byk kali lagi , ayoyo dijah ! kau sudah ade peminat kecil nmpak , hee ;D) . Semalam mmg aku x betul lah ! asyik buat salah jer , and asyik kena marah pluss rotan ar dgn Sir Muhi ,, ERGH = =" dahlah perut aku sakit giler semalam , mmg susah ar nak gerakkan badan ! Disebabkan Siti Khadijah-kun tak datang taekwando , aku kena la partner dgn sofia .. Semalam aku buat teruk giler so , kesian giler dkt sofia ! btw, sorrysgt taww >,< lepas dah kena jogg all that kena pulak partner dgn Adam. waktu tuh aku dah gelabah dah , boley ke dye nak angkat kaki aku bile streching partner ?? aduyai ,, pastu sir suruh buat tendang front leg turning kick la and mcm lagi la tp buat sendiri ! wahh , aku dah sukee .. lepas dah abez tuh , aku kena partner dgn Nain la sbb Adam dah lari kedepan dengan Hussin .. sir suroh tendang target aww , wktu Nain tendang target tuh aku rse " whoah , hebat gile budak kecik niy."  Lepas dah habes 2 jenis tendangan Fina suroh aku partner dgn Sofia sbb dye nak partner dgn adek dye , aku pon okey jer la . then sir panggil sbb nak tunjuk satu lagi jenis tendangan yg kiteorg kena buat . Sir panggil Nain pastu sir tnye siapa partner Nain sbb kena pegangkan targer utk Nain pastu Fina g la depan . slm hati aku "fuh ,, lega gilerr Fina mintak tukar dgn aku . Dahla aku pegang target lembap . bersyukur gile" Pastu last sekali kena free sparing taww , waktu lawan dgn sofia tuh mmg kena buat betol2 larh sbb Sir Muhi ade kt sebelah . kalau tak ,, mmg kena marah ar kan ! lepas tuh aku kena lawan dengan Fina lak ,, kiteorg buat main2 jer sbb dye malas and aku pon malas =) third sparring tuh aku nak lawan dgn siapa tah nme dye tapi lelaki arhh , pastu tetiba salah sorang dr kembar tuh panggil aku ,, aku tnye la " Zuhri ke Zuhair" pastu dye jwb "Zuhair" dalam hati terus jer " habeslah aku ,, kena belasah la nmpknye ,, haisyy" Waktu lawan tuh takde ar dye kejam sgt (kali ni jerr = =") setiap kali nak start lawan jer mesti 'sep' dgn Adam and ade sekali tuh dye chop pipi aku tapi tak kuat pon ,, and pastu dye tendang ar vest aku cam biase , aku nak balas tapi terlambat .. sedih2 . tiba2 aku saket gile perut pastu aku mintak berhenti jap .. ERGH pahal lak time tuh perut aku nk buat ragam , tapi yg bagus nye takyah la aku lwn dgn Zuhair lagi , yay ! hihihi ♥♥

Popular posts from this blog