ANNOYING THING COUPLES DO

Eww ! say what ? aku geli geli geli sgt weyh ~! even kalau korang tuh kaple pon no need la buat bende-bende lebihlebih ! bukannye korang akan kekal smpai jenjang pelamin pon =,= antara benda yg meloyakan tekak aku ,,

1. mix and match

 

perlu ker kauorg hangout g memana pkai baju yg same ? nak tunjuk sgt ker yg kauorg tuh psgn kapell yg sgt sweet and sesuai ? Eww , that's gross ! seriously from the bottom of my heart aku na ckp jangan na mengedik sgt la kan dgn pakwe korg yg tak seberapa tuh. tak perlu la nak berbangge-bangge sgt 'si die' tuh pakwe korang lainlah 'si die' tuh Enrique Iglesias <memanglahakuponjeles=,=>

2. Kepitkepit


nak tnyer siket , best sgt ker kepitkepit tuh ha ? aku rse kalau ulat dok sebelah pon boley mati terhimpit taww . korang nak dok mcm tuh mcm korang niy dah sure+confirm yg 'si die' tuh akan jadi milik korang dunia akhirat  . sorry kalau kasar but seriously korang mcm 'perempuan murahan' taw tak . Dye mmg la suke sbb dye tuh gatal . pastu nak manja-manja depan public . kau orang ingat cinte akan kekal lha mcm tuh? lagi tak lah kan !

3. Mengaku suami


weyh ! hello . sejak bile kauorg niy kawen ha ? nak mengaku sesedap mulut jer yg korg niy suami isteri <meremang bulu roma aku> sweet sgt lah tuh kalau korang berperangai mcm suami isteri .  pastu kalau nak g memana kena mintak kebenaran lah ape lah . daripada 'keizinan dr si die' lebih baik lah korang mintak izin drpd mak ayah korang yg lebih lebih banyak jasa kt korang dr 'si die' yg berjasa nothing kt korang . cium tangan sebelum pergi memana ? Eww ! that's disgusting taukk . kalau dye baru lepas kuar tandas pon korang nak cium tgn dye ker ?? lagi pon bukannyer wangi and suci sgt tgn 'si die' tuh .korang bukan tauk pon yg sebelum niy dye buat ape dgn tgn dye , entah-entah korek idong ker ? ha , spe yg naye ? dye suker jer korang nak cium tgn dye yg penuh dgn 'hasil carigali' dye tuh XD lebih baik korang cium tangan sendiri 'confirm' hati heppi ^^,

aku tahu itu salah aku . takperlulah nak heboh-heboh and kutuk aku =,=' 
via loversland
kauorang berubah sgt sejak sekolah situ . aku dah tak kenal siape kauorg lagi =(

Popular posts from this blog