doubleENTRY

Jumaat-taekwando-1july2011


Semalam mmg penatgilersgt ar sbb ade latuhan sukaneka and raptai .  Sumpahh , malas giler nk g semalam tapi kalau tak g nnti sir mengamuk doh . so , kena gakla nak tak nak -,- Sampai jer situ , aku terus nmpk muka budakitu =) . Aww ! how cute you are >,< awak buat rambut pacak-pacak tp bhgian tgh jer .

mcm gangstar tapi comell

Tapi so sad of me , tak dpt tengok awak sgt sbb keletihan yg teramat . Serious ,  awak buat hebat ! aku ? argh , mcm biase and for sure . buat malas-malas and kena dua kali rotan hinggap ke belakang . Sir kte nak buat pemilihan tapi .. naseb baik tak sempat . so , sir main pilih jer yg sir rse boley . Sumpah wktu sir sebut name spe terpilih tuh aku doa - doa jgnlah ade pulakk nme aku . sbb aku mmg tak nak n tak layak weyh !  tapi , alangkah sedih. nme aku ade =/ bukan tak suke , tapi just takot nnti g sana buat malu jerr . tapi mmg nseb baik ar Khadijah-kun pergi gakk , kalau tak . alamat terkangkang la aku sensorang kt sana XD Waktu balik tuh sir nak jumpa org yg terpilih , so aku g la . Then wktu tuh budakitu dah bukak baju tkwd dye , tinggal T-shirt jerr . wane hijau lorhx . *ek eleh , tu pon na citer ker ? duhhh ,

 Sabtu-Sukantara-2July2011

okeylah sbb aku malas nak menaip aku just ckap jer la keputusan ekk

Perbarisan ;;
1. Biru
2. Unggu
3. Kuning ^^,
Keseluruhan ::
1. Biru
2. Merah
3. Unggu
4. Kuning ^^,
5. Hijau
Arghh , sumpah terkejut rumah hijau sbb kalah . aku pon tak expect rumah kuning naik siket . tapi takpela , okeylah tuh . tahun depan naik lagi . okeyh , baibai . 


Chaiyokk , Yellow =D

Popular posts from this blog