Press Alt and F4 ~,~


Haloo awak . Awak pe kabar ? baik , Alhamdulillah . 
*pergh , mengarut jer lebih . citer haprak * 

Btw , hari niey sah confirm confidence lagi believe yg entry aku hari niey akan penuh dgn ke'merapu'an dan ke'merepek'an ogayy =) kalau tak na bace sila tekan  Alt and F4  ;P teehee 


First Case >,<


weyh ! aku cukup benci+geli+nakmuntah+annoying+menyampah nak mati kpd orang-orang yg suke tyg badan dye yg ade 'muscles' tuh kt fb . Awaitt ha ? cantek sgt ka ? kalau nak tayang sgt body tuh pergi la dkt tempat modelling . kate "saya nak jd covermodel boley^^? " sure and ofcourse anda tak  layak okey okey .


lagi satu sebagai lelaki kena la 'jage aurat' jugak ! jgn nak pkai seluar londeh-londeh smpai nmpak spendar =P ingat 'fofular' sgt lha tuh pkai mcm itu ?,< kalau awak lalu depan saye dgn berpakaian begitu .. meh sini saya londehkan and ikat awak kt depan sekolah .  tak payah tunggu lame , boley jer sye jdkan awak popular . Niat saya baik XD


Second Case  ?.<

aku keliru dohh , nak tgk 'personal taste' or "ana lu'lu" . ayoyo deyh ! bikin kasi aku sket kepala sahaja . tapi nseb baik ade my friend tolong tgkkan Ana lu'lu for me , hakhak . thnx beb ! nnti jgn lupe story-story kt aku  =♥  . 

             
Saia jeles taww sama kamukamu yg ade blog lawa-lawa and ramai follower - o -" jelesjelesjeles +,+ .

p/s ;; awak ^^, saya tak tahu la ape yg saya nmpk dlm awak . tapi yg psti sayasukaawak♥ taww ! awak comell sgt >,<  

                                                                                                                      
-meetyouonfridaynight-rambutpacakpacak , sayasukegayeawak-

Popular posts from this blog