UPM TOUR


haenahoobae:

^_^Y

ERGH =,=' tadi kat UPM kate belajar pasal science and teknologi . tapi yg belajarnyer psl lembu ! YEAH ! mmg lah dye guna teknologi utk bagi lembu tuh pregnant without mengawan melalui suntikan ! Duhh -,- aku bukan nak jadi penternak lembu pon ! idontcareallaboutthat . tapi, agak appriciate gaklah sbb sudi kongsi ilmu walaupon aku takk berminat and peduli pasal ape yg diajar ~..~ btw , ade sorang  pelajar UPM niy dye yg bwk kiteorg 'tour' kawasan UPM tuh . apetah name dye , tapi dye suruh orang panggil dye 'abang an' . nabila ckap dye amik course pendidikan gak ! haha , kau mmg berminat kan pasal bidang ' pendidikan ' niy ! btw , kiteorg jumpa byk tempat main ragbi ^.^ tadi agak lucah gak la ape yg diajar .tapi kuat kan hati gakk sb nak belajar .
bak kate pepatah ; kalau nak belajar , jgn malu . guna akal rasional and logic, bukan akal and permikiran yg kotor lagi negatif . science always there in our life .


btw , best gak ar pergi cause dpt bende baru and no need to dudok dlm kelas and do like a good student <study,study,study> tapi yg takbestnyer , penat and letih . lepas pergi ladang lembu tuh kiteorg pergila 'taman ekuin' . ekuin ? ape tuh ? akupontaktahu. tapi yang aku tahu tempat tuh ade byk kuda . kau tahu ade byk giler jenis-jenis kuda .

Nama dyeorg : image , lolo renjo , paint , putera arjuna , dragon , bucky ,
 20 <no. kude tuh ! panggil 20 sbb tade name>.

akak tuh kate kalau nak tahu kude tuh garang or not tgk telinga dye . kalau ke depan , jinak . kalau ke belakang , BEWARE ! ade seekor kude niy nama dye bucky ! dye garang sgt . mmg tade spe yg dekat . sombong giler kude tuh =,= ade orang nak dtg melawat tuh kire bersyukur taw . kang tade spe suke kau baru taww ! muahahaha XD .

 

 Dragon jinak gilergilersangatlaweyh . kawan sekelas aku ramai yg terkejut siap merayu-rayu sambil lari supaya kuda tuh tak dtg dkt dgn dye . Sumpahh ! Dragon manja doh , suke dibelai and diusap . Btw , bulu dye lebut sgt . terutama kat kawasan perut and leher . rambut dye byk daun ! mybe sbb baru bangun tido kudd ! tapi , serious , dahla kecik , comell , manja pulak tuh ! Aww ! mak , jom pergi taman ekuin yg dlm UPM tuh .
akunakbelidragontapiofcourselamahaltahapgabankan ?
nak beli something hundred above pon ta boley ape lagi la kude yang berthousand ringgit tuh ~!


ohmy-k-fashion:

►
kudasukemakanbaju ? <WHATT ?>

nama kuda ; image .
 warne ; coklat .
kegemaran : baju <?????ohwhatt?????>

ade satu ekor kuda niy ! waktu aku jenguk dye tuh , dye tgh makan . tetiba dye dtg kat aku . aku pon usapla kepala dye. Then , dye tetiba buka mulut and macam nak kunyah lengan baju sekolah aku ! Eww , agak geli la kan ? tapi , howdareyou ! naseb baik kau haiwan yg comel . kalau kau niy 'pig' dah lame aku karate kau smpai 15 bahagian . pastu jual and dpt duit =) ade gak faedahnyerr . 


thanks to anyone who always make me laugh and share a shoulder when i'm in need. -missdyesgd-

Popular posts from this blog