Friend ?


Secreative ?? hurmm =,=" .  should a friend need to be so secreative ? Yeah ! i know it's our own privacy . but, at least please share some of it to your friend . Gosh , aku rase sedih taw biler tahu any story pasal kau yg even akusendiritaktahu ;p Maybe , aku agak mulut tempayan , but kalau kau kawan aku , aku takkan heboh-heboh cite psl kau la kt org ! Sumpahh , aku mmg terasa hati giler dgn kau sbb dah byk kali kau buat aku mcm niy ! Kau boley letak dlm _______ tapi tak boley bg tahu kwn sendiri ? Duhh , harap kau berubah lah kan ? sbb aku malas nak masam-masam muka dgn kau . okeylah ,,  Byee , dah nak buka . =)


p/s ; puase tahun niy aku tak dahaga sgt . just perut bunyi 'kreuk keuk'

Popular posts from this blog