Hijab style for RAYA

e v e r y t h i n g i n s p i r i n g !

Sekarang kan puase , so mestilah pikir raya gak . haha , mmg tak sah kalau tak terlintas di kepala ;) lumrah manusia kan , nak bende yg seronok jerr . yeah ! sempena raye tahun niyh , aku rase aku nak pkai selendang lagiey dgn ilmu yg aku susah payah search kt internet . Alhamdulillah , aku jumpa satu yg aku aku paling berkenan .nak tengok ta ? kalau nak click here baby  . mmg cantek , biler kt modelnyer . kat aku , entah cantek ker tak . haha , ape-pe pon . aku nak gaye tudung aku mcm tuh jugak kowt* tahun niyh . wishh kan supaya aku bulat hati lah nk guna gaya tuh ;) tema baju raya ?? hermm , cadang-cadang nak warne hijau , but if jumpa warne lain yg lebih amat cantek , ofcourse akan pilih yg cantekk laa . btw , ade satu blogg niyh ! aww ! baju dye sume comelcomel pluss cantek lah . serious ! rase mcm nak borong sume jer kalau aku niy anak orang kaye =* mybe sbb tuh lah aku bukan anak orang kaye , haha . sbb aku pantang kalau jumpa benda-benda cantek . mesti rambang mata XD nak linkie dye ??  here here  tutti frutti , yaww ! aku nak , nak , nak . nampak sedap jer orang tulistulis kt blog .huhuhu . agak mengiurkan kan lah sampai air liur meleleh depan keyboard . huh ? eww , haha . gurau jerk . biaselah aku , citer nak hebat jer weyh ! haha , okeyokeylah . bubyee , btw . kesian kat sorang kawan aku niyh sbb ter'delete' blog ketika mengeditnyer . ;( jangan sedih-sedih kayy . kau kan hebatt , so buatlah yg baru . tapi kan , kalau terdelete blogg tuh means .. rugi post , rugi follower walaupon tak byk mane , rugirugirugi . truthfully , orang yg selalu update blog ofcourse lah sayang kat blog dye . so , just redha jer lahh . walaupon peritt . okeyokeyy , tak mau sedihsedihh ! byebyebyebye  -..-"

Popular posts from this blog