JIWANG ???

blog aku memang tak cantek mcm org lain. haha, anyway biar lhaa. asal aku bahagia sudaa, right ?

Tumblr_lcuovrj7st1qf7ikto1_r1_500_large_157733271_large

 Yess , aku mmg penggemar bende-bende comel sbb itulah blog aku penuh and crowded gile dgn bende-bende comel . say what , mcm aku ckp tadi . biaa lhaa , hidup aku . act, aku takyah ckp pon org dah tahu , tapi sbb takde bende nak post . aku pon mulalah mencari idea-idea mengarut utk panjangkan post aku . Yeah ! the merepekest  person  .

Point story aku act pasal ade lahh MY FRIEND niy kate aku niyh JIWANG ???

yer ker ?? well , maybe kowt *. sbb aku biler ade dgr satu lagu romantik niy mesti cadang kt org eventhough melodi dye 'hampeh' tapi kalau lyric meaningful aku mmg akan 'like' lagu tuh =) yeah ! but aku not the type yg suke lagu melayu klassik lame yg jiwang jiwang . ouhh , please la derr . itubukanaku `~.~' .  aku suke lagu english or kalau melayu yg modern lah . sbb aku bukan manusia antik yg jiwang terlebih karat . tapi disebabkan mak dgn ayah aku minat lagu klassik , so lirik-lirik lagu klassik tuh kekadang ade yg lekat kat otak aku . and bile aku boring , mula lah keluar lirik yg aku sendiri tak suke =( 



Popular posts from this blog