FRUSTATED

Aww ! haha , akhirnyer berjaya . hee , sayang diri aku . berpenat lelah  meng-edit blog . fuhh , lega eden . btw , thanksyouverymuch kepada semua pihak yg telah memberi kejayaan ini kpd saya , haha . okeyokeyy . today buat julung-julung kali yer aku nak cite psl skolah aku . wauu ! hebat ken ? ngokkngekk tol .

fashion, photography, strong, t-shirt - inspiring picture on Favim.com

Act , semalam kiteorg jumpa satu bilik niy penuh dgn batang rokok , say what ? port rokok ? ERGH !! and hari nieyh kiteorg masuk balik bilik tuh kiteorg jumpa lebih byk puntung rokok yang baru and bau yang mmg sgt kuat lagiey semerbak busuk . Yesss , dyeorg baru jer lepas 'blah' dr situ . para perokok sekolah mmg menyusahkan hidup para pengawas .  and guess what ? lepas keluar dr bilik tuh aku mmg tersangat lah bau perfume rokok .  Pastu terus aku and hannani kelamkabut pikir cmner nak hilangkan bau dye sbb nnti cikgu tuduh kiteorg pulakk , haisyy . Fadhli rekomen kan minum teh sbb kafein menghilangkan bau . pastu cepat-cepatlah beli teh tapi malangyer habiss T______T . pastu g lah pulakk bilik guru and jumpa cikgu ros . luckily dye ade minyak wangi . Gosh , jenama Mariah Carey dohh . Totally kuat bau dye smpai aku pkai tiga calik pon dah bau semerbak wangi . haha , tp naseb baik bile dah lari tuh bau dye kurang siket .


accessories, fashion, fc u, fuck you, funny, girl - inspiring picture on Favim.com

Gosh , abang aku boley pegang duit raye , aku tak boley . ERGHH ! kau tahu , sejak kebelakangan niy ade jer bende nak buat aku frust , sedih , nagis and jerit histeria . It's like the whole world making your life miserable and can't see you happy . Seriously , ihateit .
 

Popular posts from this blog