RAYA-ING in 18-teen


Aww ! tadiey ade sambutan raya kat sekolah , sumpahh best kowt ;) rugi sape tak datang . lagipon kat rumah bukan buat ape pon . tadi testing pkai eyeliner . maklumlah , orang tak penah pkai . old fasion =/ haha , mmg huduh sbb mate aku spet amat sgt ;) \broken bm/ pastu aku pkai lahh lip balmm . mmg membuat kan bibir aku merah kowt , terasa badut jerr .  pastu aku pkailah face powder , siket jer . pastu nissa , amerah , dania ckap tak rata . aku suruh lah dania buatkan . pastu amerah kate tak rata , dye pulak tepek bedak kat muka aku . pastu nissa pulakk nak ratakan lagiey . adouyaii . last2 muka aku dah mcm pkai tepung coklat haa ! mmg tak sesuaii >.< btw , hari niey terasa cantekk ;) tetiba confident ! haha , btw , dye sgt lah ganteng =D


pendek kan ? gahh ! aku ngantuk and not-in-the-mood

Popular posts from this blog