SEGANN !

hey moon

hari niey aku pergi taekwando pagi sbb petang tuh aku tak pergi . and sebab lama gile tak pergi kaki aku pon terasa bagai nak longgar . yup mcm orang tuee ! haha , pastu petang tuh aku outing lah , tgh dok cari kawan aku tetiba terjumpa face to face .  haha , pastu split gak sbb dye org nak shopping satu alam , kiteorg malas . not the typo ;) haha . tapi yg takboley blah tuh waktu nak balik aku ade jumpa seseorang kt eskelator . memula terdengar ade orang ckp phone kt belakang aku . then macam kenal jer suara tuh . then dye ckap " jogging lah . kate nak jd fighter"  pastu aku pon blank . " haa ? fighter ? " and mulalah teringat sepang fighter . pastu bile toleh , seriously ! SIR HAMID lah weyh ! bapak segan . waktu aku toleh tuh dye pandang aku gakk . tapi tak tahu lah dye perasan ker tak ! naseb baik pkai spec . perghh ! mmg kecutt gile time tuh sbb aku ckap yang aku tak dtg taekwando petang.  then bile kiteorg tunggu abang farah ternampak dye pandang arah aku and berdiri kat depan secret recipe . aku pon cuakk jer . terus buat buat tunduk ! haha , mmg skaii ;3 mmg tak jangka =/


rase mcm nak hantuk kepala kat dinding jer . tapi tak nakk ! nnti saket ;p

 227307_201190149916328_149576578411019_474888_4393992_n_large


just like us ^^ Aww ! loike it so much
 


Popular posts from this blog