DISSAPOINTED =/

Indie scene Fashion

meniru dlm exam ? baguss kan ? seriously , aku mmg sukelahh orang buat mcm tuh . memang kalau buat tuh boleh dpt A lahh kan dlm PMR . okayy , aku tak tahu aku pon bukan baik sgt and mmg aku tak layak lahh kan nak ckp mcm tuh kat orang . cume , who cares . aku nak luahkan rase tak puas hati . seriously , orang pandai pon nak meniru . yess . aku harap korang buat dlm PMR nnti taww . biar korang dpt straight A . kau tahu , aku cume tak suke bile orang yg meniru dpt markah tinggi . sedangkan dye menipu . and orang yg jujur , baik dpt score teruk sbb dye tak meniru and if dye jd yg last sekali dlm kelas (sbb yg lain sume meniru so , pandai sementara) dye terpaksa tukar kelas . and dye punya kesedaran utk belajar akan turun lastly , dye akan meniru jugak . tak ke korang rase bersalah ? sbb korang , orang yg tak bersalah boleh teraniyai. seriously , aku kecewa dgn budak kelas aku (yg meniru) . btw , korang rosakkan mood aku sbb even dah habes exam, aku tak boleh senyum sbb terlalu kecewa smpai nak nages . thankyou sgt sgt . 


Slike sa zida

and aku nak ckap ; buat masa niy , korang nak score hebat? scorelah smpai puas . nnti PMR meraung jerlah . bukan nak ckp yg markah aku akan cemerlang . cume , at least , aku belajar dr awal and disiplin . 

 keputusan ; bertawakal jer lah . and it's all about honesty . kalau korang boleh meniru dlm exam , korang tak jujur dgn diri sendiri . bila korang tak boleh jujur dgn diri sendiri , mcm mane korang nak jujur dgn orang lain ?

last word ; Allah bagi akal utk berfikir . so , gunakan sebaiknya . kalau dah tak tahu sgt , tanda jer yg mane pon and bertawakal lah . takut salah ? everybody make mistakes :) kalau salah , learn from your mistakes dear . then, you'll be half perfect cause nobody's perfect ;D

Happily Ever After Starts Here

your words like nuts . you're saying that you like her cause she's nice . and your even say that you like her since the first day of your school here ? Gosh ! you're not even know the real her yet and you're saying that you like her cause she's nice . huh ! it isn't you like her because she's nice . it because she's pretty . you think that you're a good enough to cheat on me ? then , you're wrong boy . cause you aren't cause i do have brain

Popular posts from this blog