MULTI SHORT-STORY

Tumblr_lm6fdeno6y1qfu5rlo1_500_large

asal ha ? ade seorang perempuan niy . kalau aku suke orang niy , dye nak suke . kalau aku suke orang tuh dye nak suke jugakk . kalau aku tak suke pon dye sukasuki lagiey #cikgu bg 0 bm . asal ha ? suke sgt nak ikut interest aku . please lahh ! kalau dah suke sorang tuh stick to one jerlah . kalau tak boleh lelama at least until kau jumpa orang lain lahh . means = suke 1 orang pd 1 masa :) okayy . and please , don't be such that desperate . even kalau yer pon , tak perlu tonjolkan . buat muka cool jer mcm aku \bajetbudakkhott/ haha ;D

 167417_100793763330234_100001988313311_4040_7223993_n_large

hehe ;0 one thing about me . aku niy jenis agak egois . hihi ^^ sbb bile aku suke orang tuh , aku layan dye mcm aku lyn kawan perempuan aku jer . and bile dye tak tegur aku , aku tak tegur dye . except kalau ade bende penting :3 okayy , sbb aku percayakan prinsip ; if you important to him , he'll made time and topic to talk to you. okayy ! that's me ;3

 Tumblr_lt9qqha4zm1qio40lo1_500_large

untunglahh kate taknak kaple tapi nakk jugakk last-last . untunglahh boleh jd hipokrit . mmg terbaikk lahh kan . untunglahh suke awek cun . untunglahh online tak chat dgn aku mcm biase. untunglahh semua org sayang . untunglahh jd budakk popularr and ade muka suci bersih . mmg segala-galanya untunglahh .


Popular posts from this blog