TAKK LOGIK

IIJoe

semalam , aku mimpi benda yg tak masuk akal o.O seriously, how can a human change to a cat ? Gahh ! memang selalu mimpi aku mcm niy . okeyy , mehh kongsi kongsi siket ape aku mimpi ;) cheee ♥

最懂你の**天蝎座** ❤

aku mimpi aku and khadijah pergi taekwando . #nyebokjerww pastu aku and khatie nmpk bapak manjerww :) aww ! haha. rindu BM (bapak manjerwwsxx) #lelebih pulakk , penampor kang ! anyway , kiteorg nmpk bapaknye , so ingatkan anaknyer dtg . tapi , takk ! kiteorg terfikir gakk , asl ayah dye dtg ? but nevermind, mybe ayah dye saje nak join dua kaki :D pastu entah tetiba , aku masuk jer dewan aku nampak Farah Syahirah . Seriously , aku mcm hah !!?? pastu aku jerit nama dye , dye cool watlekk jer . mmg that type-o . pastu bile balik tuh aku main la dgn kucing aku yg red 1 tuh (jantan) tetiba red 1 berkata-kata *cehh ayatt , puihh :3 dye ckap dye _______________ ( nama orang ; lelaki ) pastu aku pon borak-boraklah dgn dye (dlm bentuk kucing) PERGH !! tanpa rasa pelik aku berborak dgn kucing ?? (dlm mimpi) HEBATT WHOAHH  #banggemakcikk . pastu , aku ngadulahh dgn si ______________ yang masih dlm bentuk kucing . aku ckap ; asal sekarang cakap byk lakk dgn aku ? asl bile kat tkwd takk ckp langsung and menyombong ?  then dye ckap apetahh tapi itu tak pentingg ! muahahaha :* pastu esoknya bile aku pergi tkwd dgn khatiee again :/ (gurau jakk) aku nmpk si _____________ and dye pon nampak aku :) then ade time tuh dye ckp ngan aku :D seriously , aku happy waktu tuh and kiteorg jd kawan rapat and aku terbangun dr mimpi :'( ciiiiiceeeeecaaaahhh ! pastu cube tidur balik kot kot boleh smbung , tapi tak bolehh =/ wuarghh !!! nak mimpi tuh balikk . walaupon aku tahu mimpi tuh mainan syaitan , but aku harap part yg aku dgn ____________ berkawan rapat tuh jd kenyataan tapi mcmlah bolehh ? huh ! nak tegur pon tidak . mmg hampehh lah kan ? walaubagaimanapun aku cume boleh berharap jer sbb aku mmg terasa mcm nak kenal dye :) #dyeadedayatarikanyg mystery

 Tumblr_ltlh2xe83o1qi7m8qo1_500_large

aku mimpi _____ mybe sbb aku rindu dye kowt :* and aku suke lelaki mystery mcm dye :)  Muahaha ;>  sbb pertama kali aku jumpa dye balik lepas lama gile tak jumpa , perasaan tuh yg keluar dulu ;] and sampai sekarang :3


aku mmg suke ubah ayat mcm ayat sendiri :) tapi dalam pekse tak boleh guna walaupon ayat tuh bunyiknye sedap and gedikxxss gitu :p just the way my style bebeh :* muachh
 



Popular posts from this blog