UNSUPPOSELY :D


  Tumblr_lr2n0mqdrf1qek664o1_500_large_large

ERRK -.-' jumaat niy aku nak pereksa and now . aku online dengan hati yang gumbira . pelikkan ? Yeahh ! aku memang pelajar yang tidak bertanggungjawab !

sepatutnyer ; risau , cemas , takut , 24hours bookworm.

me ; happy , boringg , do nothing , sleepido ;)

sungguh tidak sepatutnyer berlaku . okeyy , mengaku lahh siket . akuu takod siket for GEO , SEJ , BM , BI , MT , KH , AG , SC ! GAHH , sume jer senang . sebab pereksa niy campur dengan pelajaran form 1 . walaupon sikett , bagi aku byk . Ouhh great ! mcm manelah aku nak hadapi PMR ? -..-" kena upgrade banyak lahh kan tahun depan *ayat budak baik . haha :) seriously , aku mmg takot tapi ape bolehh buat . kalau blank tetengah pekse mmg aku senyum jerlahh kan ! ;p

302163_142255765873698_119759751456633_194781_120815561_n_large

Seriously ? betul ker tak mata aku ?

aku nampak AKMAL HAFIZ ade bodyguard and driver ?? Huh ?? gosh ! biar betikk ? gahh , kalau betul . bapak kaye dye . tapi , mmg aku dgn Farahs BLANK wantu nmpk dye dijemput oleh bodyguard dye tuh . yerker bodyguard ? mybe pakcikk dye ker . tapi asl perlu bukakkan pintu and hulur tangan suruh masuk ?? aiyoo ! haha :) aper aper jerlah . *aku ckap jer okeyy .




you're making me hope every single day. you know how to put a smile back after you make the rain flow from my eyes :) 

Beautiful-bubble-happy-photography-shine-favim.com-176301_large 

Popular posts from this blog