Giveaway by Aida Shafiena and Fasihah Latiff

huihuihui :) okeyy , hari niey aku adelahh nampakk satu give away niy . seriously , sumpahh cantek barang barang dye  siap ade lens and shawl lagi gituww :p okeylahh :) for anyone yg nak join , rujuk kat link niy okeyy :D

Syarat-syarat Menyertai

1. Wajib Follow Blog Aida Shafiena dan Fasihah Latiff
2. A Malaysian blogger only
3. Jika peserta kurang dari 15 blog maka terbatal lah GA ini.
4. Buat title entry yang bertajuk Giveaway by Aida Shafiena and Fasihah Latiff
5. Tempekkan banner ni kat blog korang and linkkan ke blog Aida atau Fasihah
6.  Tag dua orang atau pun lebih. Jangan kurang dari dua okay
7. Like fanpage ATAU follow blog sponsor
8. Masukkan link entry GA anda tu ke dalam ruangan comment Fasihah
 
ATAU Aida (jika dari blog Aida sila masukkan dalam ruangan comment blog Aida, jika dari blog Fasihah sila masukkan dalam ruangan comment Fasihah)

nak tengok hadiah dye ? tekan Aida Shafiena :)

menarikk kan? seriously , aku nak sangatt !!!!! tapi , just wish jerlahh kalau ade rezeki :p
okeyokey , niy aku nak tagg



Popular posts from this blog