Tumblr_lvb4nweaod1qkbsufo1_500_large

GRR * tuhlah , sapa suruh tengok lagiey  cerita pasal korea ? kan dah suke balikk . OMMO ! seriously , now aku tahu sbb ape peminat dyeorg terlalu ramai and fanatik . sebab dyeorg suke buat muka comelcomel :) kalau aku pon memang tergoda ;p  tapi , aku harap aku taklah terlalu fanatik sbb nnti dah malas nak suka pulakk ==' btw, okeyy :) Khairul Fahmi Che Mat sangat ohhsemm and cool :D muka takde perasaan jer time tangkap bola , OMG sangatt giler COOL :) haha . but byk gile story takbaik pasal dye sekarang niy :( taktahu nak percaya or what . so , just sit still and do nothing :B Badrul Bakhtiar :D aku suke rambut dye , muahaha :* sangat lurus :) boleh lah buat iklan syampu REJOICE  and dye pon boleh tahan SMART and nampak memang bercirikan LEADER pasukan ♥  Ahmad Fakri ? okeyy , dye mcm kawan lama aku FARHAN :) tapi dye coklat sikett :p muka dye pon okeylahh jugakk but dye tegap woot ♥

apeape pon KFCM palingg HANDSOMEE ♥♥♥

niy dye cerita yang buat aku minat kpop balikk -.-" comell pluss lawak and
 Art,girl,model,photography,smoke-336d03f875ef33b5888c1b681b858db4_h_large
if the your crush doesn't like you , just let him go :) because he just a stupido that don't deserve you and your love my dear ♥ never felt that you're unprecious and unlucky  because only the SMART one will noticing your beautiness
 

Popular posts from this blog