LAST DAY OF SCHOOL 2011

3502345b000697404ec66095_large

okayy , last day of school :) muahaha :* so boringg :( sebab kena duduk dekat perhimpunan until balik ? GOSH -.-'  memang niat nak mengebaskan buntut aku lahh kan ? kalau nak suntik memang time yg paling sesuai lahh kan ? acehhcehh * #merepekkgilee . tengah syoksyok gossip kena pulakk jaga tangga :( okayy , memang kena menembokkan muka lahh kan time diri situ . sampaii orang tanye asl korang dok situ -..-" Ain nak pindah :'( okayy , sedihh jugakk sbb she's my pillow at school :( lepass niy tade sandarsandar lagiey dahh :{ ingat nak celebrate esok , but since one of my friend tak dpt pergi , so next time lahh :) nevermind , tomorrow still there :p okeyy :D seriously , tutti frutti wait for me  L O L O

Tumblr_luue8wahlm1qgrqk3o1_400_large

okayy , sumpahh aku pelikk dengan diri . WHYY ? why am i so not over him yet ? duhh . i do know that what-type of men he is , so why am i still right here waiting ? Gahh ! bencibencibenci :p okayy , serious niyh ==' then busybody pasal his privatelife ? okayy, memang sangat bagus untuk digelarr STALKER . i do have a low self-esteem , and sekarang memang terasa dah takde jerr :( sumpahh , asal aku macam niy ? for now , i just hate how i feel and my attitude right now ! and thanks to myself sbb malukan diri sendiri :)


4616c78800216f0a4ec66092_large


all i do is keep wishing :) may few of it will be granted :D just hope so --"

Popular posts from this blog