RAYA AIDILADHA

C U T E S E C R E T S . N E T, 2011 Rilakkuma Calendar, tumblr themes, cute tumblr themes, funny graphics, tumblr graphics, pinoy jokes, pinoy graphics, tagalog quotes, love quotes, jokes, funny pictures, tumblr layouts, pink tumblr layouts, blue tumblr l

haha :) bestnyer raye :) even aku tak balik kampung . but still agak best jugak lah . fuhh ! seriously , mmg bersyukurlah sbb raya kali niy tak der lahh boring sgt pon :D tapii yg pentingnyer isnin and selasa cuti meyhh ! muahaha :* aku paling suka part tuh lahh #winkwink tapii , rosakk diet aku ;p cehh * #dietkonon?akudgrsendiriponnakmuntah sbb makan byk sgt ! uwahh , tapii takperah  raya sekali jer :p btw , semalam tengok citer libas :) cd jerpp sbb malas nak g wayang . memang gempakk lah grafik citer tuh . nmpk cm real jer :3 terasa mam nak tengok lagiey lahh >,< btw , yg geng thailand tuh badan ketua dye dgn 'tekong' dye howtt ! haha :) takk maluu :p sekalisekala . bttw , ngahngahngah . mmg gemuklahh aku tiga hari niey sbb stok lemang and ketupat kat rumah ade seperiuk ,rendang daging 2 jenis ayam 1 . memang buncitt lah aku :D tape .. nnti kite adjust balik :)  okeyylahh . pagi pagi lgiey dah sebok nak menekan keyboard :D papaii . 

Smile For The Sake Of Smiling



suka lahh quotes niyh ^,^ btw , teringat kenangan wall climbing :) sumpahh aku suke sangat :D
 

Popular posts from this blog