TUTTI FRUTTI

Tumblr_lv27bgwe7p1qejm4fo1_500_large

Okayy :) tadi pergi TUTTI FRUTTI aww ! act, yg kat fb tuh TF = tutti frutti  :) muahaha :* tertipu ? ouhh BANGBANGBAMM :D gee ♥ okeyokey , sudah mengarut .back to the story =.=' act , pergi rumah nabila dulu .

then , kol Dania :) dye ckp dye taktahu -.-' okeyy , and malas nak pergi sebab dye bersiap lama and only sebab nak g tutti frutti  and dye kata dye pergi esok . huh ? esok ? mana ade  ... ( rupenyer dyeorg plan nak beli barang utk camp minggu depan tapi tak ajak aku :D terima kasihh lahh :)

aqilah , tak angkat then tetiba mesej aku tak boleh pergi :C okeyy , sebenarnyer kau tanak pergi naik motor kan ? muahaha :* terbongkarr :p 

Ain lagiey best :D nabila kol dye then dye bg tahu berita happy sangat :O DYE ADE KAT PERAK :D good girl and esok dye g langkawii . Ouhh greatt ~.~' asl tak bagitahu awal awal ? GRR*

farah syahirah . BIBIK dye kata dye dalam tandas ==" okeyy , dah setengah jam aku tunggu still dalam toilet ? okeyy :) luckily , aku tahu yg dye tipu :D memang sebenarnyer time tuh terasa mcm nak bg dye mkn kaki jer sbb dye yg beria-ria sangat nak pergi then bangun pukul 12.50 ? greatt :D memang awall lahh sangat :)

Tumblr_lnq0e9elcx1qcyl4ko1_500_large

then aku pergi TF dengan nabila naik bas :) okeyy , memang ade berapa kerat sangatlahh bas lalu :( but naseb baik sangat ade . kalau takk , memang keringlahh aku smpai jer kat TF tuh --" then , sementara tunggu farah kiteorg makan dulu :) memang penakut yg teramat , ingatkan dah amik banyak , and nabila ckp "WEYHH ! mahu niy RM berbelas ringgit sbb harituh aku amik lagiey siket dr niy pon dah RM10 ". aku mcm ; whattthe ? okeyy , act amik taksmpai separuh pon :) tehn amik topping yg ringanringan jer :D last last , harge dye just RM7.20 ?? aku mcm ERGHH ! nabilaa niy memang suke psyhco takutkan aku -..-' memang nak kena dye niyh :p then , lepas bayar kiterog gelak kowt . agak lawakk lahh kan , punyerlahh takut dengan harga TF tuh smpai nabila boleh kata , " WEYH ! kalau duit aku takcukup , aku pinjam kau dulu taww . nnti bile duduk aku bayar :D " aku pon ape lagiey , cuakk lahh derr  sebab the very first time okeyy :) aku niy ketinggalan sikett  n_n   then farah syahirah dtg lepas habis makan :D yeahh ! makan lagieyy :)

 first round , aku amik kiwi and topping chocolate sauce and kacang gajus and marshmallow dua biji :)  nabila amik death by chocolate :) act , chocolate jer #nak nama glamourlahh tuhh :p and topping chocolate sauce and marshmallow :D

second round (time Farah S ade :) ; aku pilih cookies and cream and death by chocolate :) okeyy :p nabila masih takuttakut and farah s pon same :) bukan nak bangge , tapi aku tak sangat lahh :) dyeorang pilih dulu , aku bayar dulu :p. terasa lawakk pon ade :s topping dye chocolate sauce , gummy bear and smash oreos / smash cookies (nama yg last tuh aku bg sendiri sbb tak diketahui )

then , ingat nak singgah 7 eleven sbb nak beli snack :) then , sebab malas . pergi yg terdekat jer iaitu Ezzy Shopp :) sama jerr :b  then , time bayar tuh aku ingat gegula apetahh tuh , rupanye CONDOM ?? aku mcm "ERGHH ! yuckss :( Gross gilee " sebab bende tuh depan muka aku kowt . memang men'yuck'kan . then ingat nak jalan kaki :) exercise sbb dah makan banyak :p #act, sebab ingat tak dapat bas :B then sekali nampak bas tuh berhenti :D ape lagiey , serang lahh :) and bile time nak turun tuh farah tekan lahh dye punyer button isyarat nak turun then bunyi dye lawak kowtt * mcm bunyi kentut :p lepass turun jer terus gelak terbahak bahak :] huihuihui  c(:  then lepak rumah nabila kejap and balik :) bolehhlahh , tadelahh boring sangat pon walauponn just tiga orang ;)

Tumblr_lv2khutwve1r39d5t_large

seriously , the body shop sweet pea body butter Duo tuh memang elok sangat lahh utk aku :D takpee , otw simpan duit and nnti aku nak beli sbb baru sekali pkai dah kulit terasa sgt lembut and bahagian yg kasar cmm siku tuh dah licin sikett :) OMMO ! memang aku suke sangat ahh sbb yg paling bestnyer , kulit kaki aku *buat masa niy :) lembut and tak kering lagiey :) saya sangat suke :B 



takde gambar okeyy sbb MISS PHOTOGRAPHY tak datang :) -dania-


Popular posts from this blog